KISZó-Podcast

A Kárpáti Igaz Szó hetilap podcastjai

Listen on:

  • Podbean App

Episodes

Thursday Sep 01, 2022

Schauermann Tamás tanulás és karrier coach a tanulásmódszertan hasznos tudnivalóiba avat be. Simon Rita, a Kárpáti Igaz Szó újságírója a motiváció  típusairól és az alvás szerepéről is érdeklődik.

Sunday Jul 31, 2022

Mit tehetünk a munkahelyi frusztráció ellen, és hogyan kerüljük el, hogy a stressz miatt a családunkon csattanjon az ostor? Erről beszélget Rumszauer Péter coach és projektmenedzser Simon Rita újságíróval. 

Monday Jul 04, 2022

Külföldi és otthoni munkavégzés – család mellett. Arról, hogy ez hogyan függ össze és mennyi fejfájást okoz, Csűrös-Varga Vanda családterapeuta-jelölt, coach oszt meg néhány gondolatot Simon Ritával, a Kárpáti Igaz Szó újságírójával. 

Wednesday Jun 01, 2022

Sokan félünk kilépni a komfortzónánkból, megtenni az első lépést afelé, ami igazán vonz minket. Csabai-Paska Böbe a saját küzdelmeiről mesél kezdő vállalkozóként. Simon Rita, a Kárpáti Igaz Szó újságírója erősségeiről és gyengeségeiről faggatja. 

Friday Apr 29, 2022

Varga-Farkas Lilla kommunikációs szakember és kreatív coach ismerteti a belső és külső indíttatású újratervezés sajátosságait. Simon Rita, a Kárpáti Igaz Szó újságírója többek között a krízis hatására történő, olykor félelmetes újrakezdést firtatja.

Wednesday Mar 30, 2022

Pollák Dalma lóasszisztált coach, a TájoLÓ megálmodója beszél arról, mit jelent a jelenben lenni, megélni az itt és most varázsát. Simon Rita, a Kárpáti Igaz Szó újságírója arra is kíváncsi, hogyan fejleszthetjük ki magunkban ezt a képességet és miben segíthetnek nekünk a lovak?

Monday Jan 31, 2022

Schauermann Tamás tanulás és karriercoach hasznos kiindulópontokat határoz meg a pályaválasztás kapcsán. Simon Rita, a Kárpáti Igaz Szó újságírója azt is megkérdezi, mit tehetünk karrierválság esetén?

Sunday Jan 02, 2022

Henderson Katalin coach és lelkigondozó mondja el, mi a különbség a rögzült és a fejlődési szemlélet között, és hogyan változtathatunk rajta. Simon Rita, a Kárpáti Igaz Szó újságírója arra is kíváncsi, miként hat a szemléletünk a gyereknevelésre?

Monday Nov 29, 2021

Göntér Mónika, a Pünkösdi Teológiai Főiskola Coaching Tanszékének oktatója, mentorcoach segít abban, hogyan kezeljük a panaszkodást, miként fogalmazzunk meg kritikát és mit tegyünk, ha minket kritizálnak? Simon Rita, a Kárpáti Igaz Szó újságírója azt is megkérdezi, hogyan mondjunk nemet?

Thursday Nov 04, 2021

Dr. Izsák Norbert, a Pünkösdi Teológiai Főiskola Coaching tanszékének a vezetője, coachtréner és mentorcoach elmondja, mit kezdhetünk a halogatással. Simon Rita, a Kárpáti Igaz Szó újságírója arra is kíváncsi,  hogyan legyünk hatékonyabbak?

Copyright 2021 All rights reserved.

Podcast Powered By Podbean